Werkwijze

Zou je graag willen weten hoe ik te werk ga? In onderstaande artikelen kun je alles lezen. Zo krijg je hopelijk een goed idee wat je van mij mag verwachten. Het is wel zo makkelijk als je dit vooraf kan lezen voordat je hebt hoeven boeken. Zo kun je eenvoudig weten of ik bij jou kan passen. Heb je alsnog vragen na het lezen van deze artikelen? Stuur dan een WhatsApp berichtje of een email bericht. Ik beantwoord je vragen graag!

Stefan Oostwegel Fotografie -

De bruiloft

Hoe ga ik te werk op een bruiloft

Lees verder »

Stefan Oostwegel Fotografie -

Intake bruiloft

Een kennismakingsgesprek voor mijn rol als bruidsfotograaf

Lees verder »

Stefan Oostwegel Fotografie -

Evenementfotografie

Het beste pakket voor jouw evenement

Lees verder »

Stefan Oostwegel Fotografie -
Cakesmash

Hoe verloopt een cakesmash?

Stefan Oostwegel Fotografie -
Zwangerschap fotoshoot

Hoe verloopt een zwangerschap fotoshoot

Stefan Oostwegel Fotografie -
Newborn fotoshoot

Hoe verloopt een nieuwborn fotoshoot?

Stefan Oostwegel Fotografie -
Promotie

Foto's van jouw promotie aan de universiteit

Stefan Oostwegel Fotografie -
USB Stick

Jouw herinneringen veilig op een USB-stick

Stefan Oostwegel Fotografie -
Fotoalbum

Leg je herinneringen vast in een fotoalbum

Betalen

Hoe gaat de betaling in z’n werk?

FAQ: Meest gestelde vragen

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen

Hoeveel mensen mogen op de foto?

Bij mij mag iedereen op de foto! Je hoeft niet bij te betalen als je met meerdere mensen bent of een grotere groep. Houd je er rekening mee dat we met een grotere groep een andere dynamiek krijgen?

Wat zijn de reiskosten?

Binnen Limburg (Nederland) betaal je geen reiskosten! Ook niet voor een korte fotosessie. De prijs die je ziet staan is de complete prijs voor jouw fotoshoot. Er zijn geen bijzonder bijkomende kosten

Hoeveel foto's krijg ik bij een fotosessie?

Je krijgt altijd alle foto's die ik maak waar ik tevreden over ben. De prijs die je betaald is inclusief alle foto's zonder dat je deze hoeft af te kopen! Het exacte aantal kan ik vooraf niet voorspellen. Dit is afhankelijk van de lengte van de fotoshoot en de dynamiek.

Kan ik de RAW foto's krijgen?

De RAW foto's zijn als het recept van een kok, een goed bewaard geheim! De RAW foto's blijven altijd in mijn bezit. Je krijgt de foto's professioneel uitgewerkt in de hoogste kwaliteit.

Ben ik ergens aan verbonden als ik een offerte aanvraag?

Bij mij ben je nergens aan verbonden als je een offerte krijgt. Deze is altijd vrijblijvend. Je bent niet verplicht tot aankoop. Ben je tevreden met de offerte? Dan kun je deze accepteren zodat we direct alle afspraken vast hebben liggen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij de factuur!

Kan ik betalen met 'exposure'?

Betalen gebeurt altijd per bank achteraf. Het is niet mogelijk om een fotosessie te verruilen voor exposure op social media of marketing in een andere zin. Betalingen op een andere manier dan via bank worden niet geaccepteerd.

Kan ik betalen met VVV bonnen?

Ja, bij het afrekenen kun je digitale VVV bonnen inleveren tot een maximum van €50,-. De rest kun je per bank betalen.

Wanneer moet ik betalen?

De betaling is altijd achteraf, als de foto's klaar zijn. Je ontvangt direct na oplevering de factuur met een iDeal link gekoppeld. Zo kun je via iDeal, BankContact of VVV bonnen digitaal afrekenen. De standaard betaaltermijn is 14 dagen.

Kan ik de foto's downloaden?

Zodra de foto's klaar zijn worden deze via WeTransfer doorgestuurd naar jouw emailadres. Je kan alle foto's tot 30 dagen lang downloaden op ieder gewenst apparaat! Zo heb je de foto's altijd digitaal direct tot jouw beschikking.

Ik wil de foto's op een USB stick

Bij sommige pakketten is een USB stick inbegrepen. Deze stuur ik toe zodra de gehele factuur is voldaan. Je krijgt naast de USB stick de foto's altijd digitaal aangeleverd via WeTransfer.

Is een BTW vermelding mogelijk?

Alle opdrachten worden officieel afgehandeld met een offerte en factuur. Beide worden voorzien van de vereiste BTW regels die in Nederland van toepassing zijn. Hier kan geen uitzondering op gemaakt worden.

Kan ik een cadeaubon ruilen?

Het is niet mogelijk om een cadeaubon te ruilen. De cadeabon is een jaar geldig en dient binnen deze termijn opgemaakt te worden.

Watermerk

De foto's worden altijd uitgeleverd zonder watermerk. Zo kun je maximaal genieten van jouw digitale of afgedrukte foto! Foto's die ik publiceer op het internet en social media wordt altijd voorzien van een watermerk.