Trots heb je iedereen mogen vertellen dat er gezinsuitbreiding op komst is! Samen met je partner deel je dit geluk en verheugt iedereen zich op de komst van de kleine. De zwangerschap is (hopelijk) een prachtige tijd voor zowel de aankomend vader als moeder. Hoewel je overtuigd ben dat je dit nooit zal vergeten, is het een absolute aanrader om foto’s te maken, om nog lang na te genieten van deze tijd.

Bij een zwangerschap fotoshoot gaan we samen foto’s maken op een locatie naar keuze. Het mooiste moment zit tussen de 30 en 34 weken zwangerschap. Dan begint de buik een mooi volume aan te nemen en is het voor de aankomend moeder vaak nog goed te doen om foto’s te maken.

We nemen 1 uur de tijd om foto’s te maken van de zwangerschap. Dit is voldoende om prachtige momenten vast te leggen op een ongedwongen prettige manier. We kijken samen naar de best geschikte locatie en tijdstip. De voorkeur voor mij heeft om deze foto’s buiten in de natuur te maken, of bij jullie thuis.

Zodra we kiezen om de zwangerschap fotoshoot buiten te houden is het belangrijk dat we rekening houden met het weer. Als het te warm of te koud is wordt het heel onaangenaam om de foto’s te maken. Voor mooie zwangerschapsfoto’s is het belangrijk om geen jas te dragen of oververhit op de foto te staan. Uiteraard stemmen we dit samen af.

Als we kiezen voor een locatie buiten zijn er veel opties. Belangrijk is dat je uitzoekt of je toestemming nodig hebt van de eigenaar van de locatie. We kunnen de zwangerschap fotoshoot beter niet in het water laten vallen door een boze locatie eigenaar.

Of je nu als zwangere alleen wil, samen met je partner, of je hele gezin, niets is te gek! We maken er een mooie fotoshoot van. Aan het begin van de zwangerschap fotoshoot help ik met enkele basis poses, die je altijd kan gebruiken. Niet alleen tijdens deze fotoshoot, maar voor alle andere foto’s voor de rest van je leven! Zo sta je er altijd mooi en elegant op, zonder enige moeite.

Alle fotomomenten, binnen of buiten, worden op natuurlijke wijze gemaakt. We laten gebeuren wat gaat gebeuren. Dit doen we vooral niet te stijfjes en ‘gemaakt’. Zeker als er kinderen bij zijn is niets voorspelbaar. We maken een wandeling, staan op een mooi plekje of kijken naar de verte. Ik zal er alles aan doen om jullie op je gemak te laten voelen.

Een zwangerschap fotoshoot die we bij jullie thuis houden is exact hetzelfde. We lopen een rondje door het huis en maken spontane leuke foto’s. Belangrijke tips voor de zwangerschap fotoshoot bij jullie thuis is ‘opruimen’! Je ziet alles op de foto, dus als ik kom zorg je ervoor dat je huis is opgeruimd. We gaan overal rondlopen, zitten en staan en willen het beste eruit halen. Zo kan ik het beste voor jullie betekenen!

Als de zwangerschap fotoshoot is afgelopen dan ga ik thuis hard werken aan het resultaat. De gemiddelde oplevertijd ligt op +/- 7 dagen, waarna je alle foto’s van mij krijgt. Je hoeft niets af te kopen! Alleen zo krijg je de mooiste foto’s van een van de mooiste momenten uit je leven.

Stefan Oostwegel Fotografie -
De boudoir fotoshoot

Hoe verloopt een boudoir of lingerie fotosessie?

Stefan Oostwegel Fotografie -
Vergunning gebieden natuurmonumenten

In gebieden van natuurmonumenten is het vereist om een vergunning te regelen voor het maken van foto's

Stefan Oostwegel Fotografie -
Cakesmash

Hoe verloopt een cakesmash?

Stefan Oostwegel Fotografie -
Newborn fotoshoot

Hoe verloopt een nieuwborn fotoshoot?

Stefan Oostwegel Fotografie -
USB Stick

Jouw herinneringen veilig op een USB-stick

Stefan Oostwegel Fotografie -
Fotoalbum

Leg je herinneringen vast in een fotoalbum

Stefan Oostwegel Fotografie -
Betalen

Hoe gaat de betaling in z’n werk?

Vind je dit interessant? Kijk dan eens bij

Stefan Oostwegel Fotografie -
Zwangerschap en Newborn fotografie

Je zwangerschap en of newborn vastleggen voor de mooiste herinneringen

Stefan Oostwegel Fotografie -
Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie zoals jij dat graag wilt