Over mij

Mijn naam is Stefan Oostwegel, ik ben 36 jaar en mijn passie is fotografie. Ik woon in het prachtige Amby in Maastricht – Limburg. Hier woon ik samen met mijn vriendin Joëlle en onze twee dochters Nina en Mara. Ik ben werkzaam bij Maastro gespecialiseerd in medische beeldvorming en werk daar het grootste deel van mijn tijd. In mijn vrije tijd ga ik graag boulderen (klimmen zonder touwen) in Maastricht en vul ik ieder uurtje met fotografie.

Samen met mijn gezin geniet ik met volle teugen van alle heerlijke momenten die we beleven. Momenten die soms heel snel voorbij gaan. Niets is zo mooi als deze momenten vast te leggen. Als je dan de foto’s terug mag zien dan kun je opnieuw genieten van dit moment.

Al meer dan 5 jaar maak ik professioneel foto’s voor alle verschillende doelgroepen. Of het nu gaat om een loveshoot, vriendengroep, bruiloft, zwanger, pasgeboren baby of een cakesmash, het maakt niet uit! Ik beleef groot plezier om de mooiste foto’s te maken voor iedereen die mooie herinneringen wil vastleggen.

Het mooiste aan het maken van foto’s zijn de mensen die ik leer kennen. Ik ben een gezelschapsmens dus ik maak graag een praatje en een beetje flauwekul, spanning tijdens een fotoshoot kunnen we niet gebruiken. Samen met de mensen kijk ik hoe we de mooiste foto’s kunnen maken, zonder ongemakkelijke momenten, onnodig poseren of andere ongemakkelijke zaken. Bij iedere fotoshoot barst ik van de energie als ik deze mag opleveren. De reacties van de mensen zijn dan ook altijd zalig om te lezen!

Wil je ook graag foto’s? Van je gezin, familie, vrienden of je bedrijf? Ik help je graag mee! Ik houd ervan om laagdrempelig samen te werken zonder poespas. Dit zie je ook terug in mijn pakketten en prijzen. De transparantie maakt dat je precies weet wat je van mij mag verwachten, zo kan de fotoshoot nooit tegenvallen! Als je graag samen wil kijken naar de mogelijkheden, laat dan gerust iets weten! Je kan simpelweg een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat ik kan kijken wat ik voor je kan betekenen. En het is echt waar, vrijblijvend is vrijblijvend! No strings attached!

Graag hoop ik je te ontmoeten voor de mooiste foto's!
Groetjes,
Stefan