Eindelijk begint de grote dag dichterbij te komen. Je manuscript is klaar na vele jaren hard werk. Je powerpoint presentatie heb je al tien keer opnieuw gemaakt en je oefent de presentatie dagelijks voor de spiegel totdat je alles kunt dromen. Niets kan nog misgaan, je bent klaar voor de grote dag. Je gaat een ongelooflijke prestatie neerzetten want je gaat promoveren aan de universiteit!

Jouw promotie is een memorabel moment in jouw leven, een topprestatie waar je trots op mag zijn. Graag kom ik jouw promotie vastleggen zodat je nog lang mag nagenieten. Aan de universiteit van Maastricht heb ik al vele promoties mogen vastleggen. Je kunt ervoor kiezen dat ik naar de verdediging kom, de borrel en het feest in de avond.

Ik kom +/- 20 minuten vooraf aan de promotie binnen en begin direct foto’s te maken. Terwijl jij in het kleine kamertje de laatste spanningen aan het wegpraten bent met jouw paranimfen leg ik in stilte alles vast. Graag maak ik dan ook foto’s als je jouw naam op de muur schrijft! Intussen fotografeer ik de mensen die binnenkomen om te luisteren naar jouw verdediging.

Vervolgens kan de openbare verdediging van jouw promotie beginnen! Ik loop in stilte rond terwijl je naar binnen begeleid wordt om te starten met jouw presentatie. De bedoeling is dat je mij volledig negeert zodat jouw focus ligt op de verdediging. Tijdens de presentatie en de verdediging loop ik beneden en op het balkon rond om foto’s te maken van jouw promotie.

Na het ‘hora est’ krijg je even een momentje om te realiseren hoe goed je jouw presentatie en verdediging hebt gehouden. Ook hier maak ik in stilte foto’s hoe jouw naasten jou feliciteren met deze prestatie. Zodra iedereen terug komt en jou de bul overhandigt ga ik verder met het maken van de foto’s. Dit is het moment dat ik graag een foto maak van jou met de persoon die de bul mag overhandigen. Jouw promotor eindigt de verdediging met een speech waarna jouw promotie een feit is!

Op de trappen in de hal eindigen we het officiele gedeelte om daar de foto te maken met alle mensen aanwezig. We gaan samen naar de refter zodat iedereen jou kan feliciteren en samen met jou iets drinken. Hier blijf ik gemiddeld 45 minuten om de sfeer vast te leggen. Zo krijg je leuke momenten te zien achteraf die je anders niet zou zien.

In de avond kom ik naar jouw feestje ter ere van jouw promotie. Hier ben ik +/- 2 uur aanwezig om foto’s te maken. Het leukste is als ik aankom zodra de meeste gasten ook komen. Zo kan ik nogmaals foto’s maken van felicitaties en de gasten die dit heugelijke moment met jou willen vieren.

Alle momenten worden op een ongedwongen manier vastgelegd. Er is niets wat je hoeft te doen, behalve een fantastische promotie te regelen! Ik zorg ervoor dat je prachtige herinneringen hebt van jouw dag.

Stefan Oostwegel Fotografie -
Evenementfotografie

Het beste pakket voor jouw evenement

Stefan Oostwegel Fotografie -
USB Stick

Jouw herinneringen veilig op een USB-stick

Stefan Oostwegel Fotografie -
Fotoalbum

Leg je herinneringen vast in een fotoalbum

Stefan Oostwegel Fotografie -
Betalen

Hoe gaat de betaling in z’n werk?

Vind je dit interessant? Kijk dan eens bij

Stefan Oostwegel Fotografie -
Promotie fotografie

Promoveren aan de universiteit

Stefan Oostwegel Fotografie -
Professioneel album

Prachtig flatbed album met de foto's van jullie fotoshoot

Stefan Oostwegel Fotografie -
Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie zoals jij dat graag wilt