De mooiste herinneringen wil je graag laten zien aan de mensen om je heen. Met Social Media zoals Facebook en Instagram gaat dat heel gemakkelijk. Ondanks de pracht van het digitale tijdperk ontbreekt er toch iets: het tastbare fotoalbum. Vroeger drukte we alle foto’s af en hadden we twee opties. De foto’s komen in een schoenendoos of je maakt een plakboek fotoalbum om nog jaren te smullen van de mooie herinneringen. Hoewel we tegenwoordig alle foto’s in onze digitale schoenendoos proppen (ook wel jouw computer of telefoon) willen we toch dat tastbare hebben: de foto’s in een fotoalbum.

Ik bied verschillende pakketten aan waarbij een fotoalbum zit inbegrepen. Als je kiest voor een pakket waar geen fotoalbum bij zit kun je die altijd los bestellen. Het kan ook voorkomen dat je een pakket besteld waarbij het fotoalbum te klein is. Je kan eenvoudig een fotoalbum upgraden zodat je altijd de beste keuze krijgt. Het zal je vast niet verbazen dat er zeer veel mogelijkheden zijn om een fotoalbum af te drukken. Voor iedere prijs en kwaliteit zijn er zeer veel keuzes te maken. Je kunt dus al snel teleurgesteld raken over de print kwaliteit of de stevigheid van je boek. Ik werk daarom samen met een drukkerij die zeer hoogwaardige albums kan vervaardigen.

De afbeeldingen worden met speciale technieken op de pagina gedrukt. Hierdoor krijg je geen kwaliteitsverlies zoals je dat bij de goedkopere drukkerijen krijgt. De fotokwaliteit samen met de afdruk kwaliteit is prachtig om te zien.

Je fotoalbum heeft naast een hoge afdrukkwaliteit altijd een flatbed indeling. Deze indeling is een speciale bindtechniek waardoor de bladzijdes niet direct aan de rug vastzitten. Hierdoor voorkom je dat een opengeslagen fotoalbum bolle pagina’s heeft. Zo kun je foto’s over het midden van het fotoalbum afdrukken, zonder kwaliteit van de foto te verliezen. De kaft in het fotoalbum is van zeer stevig karton gemaakt. Je kan kiezen uit verschillende covers voor de bekleding. Zo heb je onder andere de keuze uit een cover bekleed met linnen, leer of vinyl. Wil je toch voor een fotocover gaan? Geen probleem! We zorgen voor een mooi afgewerkt album. De prijs blijft in alle gevallen gelijk, dus maak je daar geen zorgen om.

Ik stel graag voor jullie het fotoalbum samen. Het helpt mij als jullie aangeven welke foto’s je mooi vindt en welke je liever niet in het album wilt zien. Zo krijg je altijd een fotoalbum waar je met plezier naar gaat kijken. Om te voorkomen dat we een volgepropt album krijgen, hanteer ik de vuistregel om gemiddeld 3 foto’s per bladzijde te gebruiken. Dit kan soms variëren waardoor je een mooi dynamisch fotoalbum krijgt. Wil je toch meer foto’s dan is het beste om extra bladzijdes bij te kopen.

Zodra het fotoalbum klaar is stuur ik een digitale versie naar jullie toe. Zo kunnen jullie op het gemak kijken of het fotoalbum voldoet aan jullie wensen. We kunnen op dit moment nog alles aanpassen en veranderen naar jullie smaak. We blijven doorgaan totdat het fotoalbum helemaal naar tevredenheid is samengesteld. Je krijgt altijd een digitale versie in PDF om te controleren of je fotoalbum naar wens is samengesteld.

Uiteindelijk zijn we dan zo ver: we kunnen bestellen! Voordat ik de bestelling aan de drukkerij doorgeef zal de factuur opgesteld worden en aangeleverd worden. Als de betaling afgerond is meld ik alles aan en verwacht ik het fotoalbum binnen 5 werkdagen op jouw deurmat te krijgen. Omdat het fotoalbum op maat gemaakt drukwerk is, kan het niet geruild, aangepast of geannuleerd worden nadat het bij de drukkerij is aangekomen.

Stefan Oostwegel Fotografie -
De bruiloft

Hoe ga ik te werk op een bruiloft

Stefan Oostwegel Fotografie -
De boudoir fotoshoot

Hoe verloopt een boudoir of lingerie fotosessie?

Stefan Oostwegel Fotografie -
Cakesmash

Hoe verloopt een cakesmash?

Stefan Oostwegel Fotografie -
Zwangerschap fotoshoot

Hoe verloopt een zwangerschap fotoshoot

Stefan Oostwegel Fotografie -
Newborn fotoshoot

Hoe verloopt een nieuwborn fotoshoot?

Stefan Oostwegel Fotografie -
Promotie

Foto's van jouw promotie aan de universiteit

Stefan Oostwegel Fotografie -
Betalen

Hoe gaat de betaling in z’n werk?

Vind je dit interessant? Kijk dan eens bij

Stefan Oostwegel Fotografie -
Trouwfotograaf

Een trouwfotograaf voor de mooiste herinneringen van jullie bruiloft

Stefan Oostwegel Fotografie -
Cakesmash fotografie

De eerste verjaardag vieren met een cakesmash

Stefan Oostwegel Fotografie -
Luxe trouwalbum

Prachtig luxe fotoalbum met de mooiste foto's van jullie bruiloft

Stefan Oostwegel Fotografie -
Day in the life fotografie

Een prachtig beeld van het dagelijks leven

Stefan Oostwegel Fotografie -
Professioneel album

Prachtig flatbed album met de foto's van jullie fotoshoot

Stefan Oostwegel Fotografie -
Zwangerschap en Newborn fotografie

Je zwangerschap en of newborn vastleggen voor de mooiste herinneringen

Stefan Oostwegel Fotografie -
Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie zoals jij dat graag wilt

Stefan Oostwegel Fotografie -
Communie fotografie

Foto's vooraf of tijdens de communie voor de mooiste herinneringen

Stefan Oostwegel Fotografie -
Fotowandeling

Lekker wandelen zonder ongemakkelijke fotomomenten

Stefan Oostwegel Fotografie -
Boudoir fotografie

Boost jouw zelfvertrouwen met de mooiste boudoir foto's