Bij een boudoir fotoshoot kies je voor het maken van bijzonder mooie foto’s van jouzelf: de allerbeste versie van jouzelf. We gaan de mooiste foto’s maken van jou in jouw favoriete lingerie , deels of volledig naakt, om prachtige sensuele foto’s te maken. Hoewel je deze foto’s cadeau kan doen op Valentijnsdag, Vaderdag/Moederdag, verjaardag of kerst, is een boudoir fotoshoot meer dan een prachtig cadeau. Boudoir fotografie is de ultieme manier om jouw schoonheid en sensualiteit te vieren. In jouw mooiste lingerie leg jij jouw zelfvertrouwen vast op een prachtige manier. Het maakt niet uit hoe je er uit ziet, hoe groot of klein je bent. Het maakt niet uit welke maat je hebt en ervaring hoef je ook niet te hebben. Boudoir fotografie is geschikt voor iedereen! Graag vertel ik jou meer hoe we een boudoir fotosessie gaan aanpakken.

We beginnen zoals altijd met een goede voorbereiding. Bij een goede boudoir fotoshoot is het belangrijk van te voren duidelijk te krijgen naar welk resultaat we samen toewerken. Het is belangrijk dat je goed nadenkt welke soorten lingerie je aan zou willen, of je naakt op de foto wil, en in welke omgeving. We gaan dus kijken naar jouw doel, de kleding en accessoires en de omgeving.

Allereerst en misschien wel het belangrijkste is jouw doel. Voor wie wil jij deze prachtige foto’s maken? Je kunt deze foto’s voor jezelf houden als bewijs van jouw zelfvertrouwen, maar je kan ze ook delen met jou partner of andere mensen. Belangrijk is dat je dit goed voor ogen krijgt. Daarbij wil je goed nadenken op welke manier je deze foto’s zou willen krijgen. Je kan kiezen om een aantal soorten lingerie en kleding aan te trekken die jouw zelfvertrouwen het beste weergeven. Daarnaast zie je bij boudoir dat gedeeltelijk naakt of volledig naakt ook prachtige resultaten geven. Zorg ervoor dat je hier goed over nadenkt. Je moet je goed realiseren dat ik als fotograaf een veilige, respectvolle en professionele omgeving voor jou creëer, voor de beste resultaten.

De kleding zelf is de volgende stap om over na te denken. Heb je al eens rondgekeken naar alle vele mogelijkheden die er zijn? Soms heb je zelf thuis de mooiste lingerie setjes liggen, met bijbehorende jurkjes of body’s. Die zijn dan uitermate geschikt om mee te nemen. Heb je niets, of wil je iets niets proberen, dan help ik graag met te zoeken naar de mooiste opties voor de kleding. Bij de fotoshoot lever ik geenlingerie of andere accessoires. Omdat iedereen andere smaken en maten heeft is dit niet te realiseren. Een aantal zaken waar je aan kan denken zijn jurkjes, rokjes, vesten, handschoenen, hoedjes, panty’s, hoge hakken en nog zoveel meer.

Dan gaan we beginnen aan de fotoshoot zelf. Je komt langs bij mij in de studio in Sint Geertruid, of ik kom naar jou toe op een locatie naar keuze. Uiteraard hoef je niet alleen te zijn en mag je iemand meenemen die je er graag bij wil hebben. Om het niet te ongemakkelijk te maken is het verzoek niet meer dan één persoon en graag boven de 18 jaar oud. Zorg ervoor dat je voldoende opties bij je hebt qua kleding. Het is heel verstandig om een badjas mee te nemen zodat je het niet koud krijgt en rustig kan wennen. Na het omkleden krijg je de tijd om je haren en make-up te controleren. Het beste is deze vooraf met voldoende aandacht klaar te maken. Een tip is om diezelfde dag nog naar een kapper of styliste te gaan.

Vervolgens is het tijd om de foto’s te maken. Je doet je badjas uit en neemt plaats op de plekken waar wij foto’s maken. In de studio is dit een mooie witte of donkere achtergrond. Ik geef je poseer tips die je kan proberen voor het maken van de beste foto’s. Ik zorg ervoor dat we een tablet bij de hand hebben waarop je de foto’s kan inzien om te kijken of we de goede kant uitgaan. We doen ons best zoveel als mogelijk verschillende foto’s te maken. Door veel te variëren kun je de meeste foto’s krijgen. Heb je een bijzonder idee gezien op Pinterest of een andere inspiratiebron? Laten we dat vooral proberen! Samen maken we de mooiste boudoir of naakt foto’s die jou zelfvertrouwen het beste weergeven.

Na de fotoshoot ga ik de foto’s uitwerken en zorg ik dat je de foto’s binnen gemiddeld 7 dagen uitgewerkt toegestuurd krijgt. Je krijg natuurlijk alle foto’s waar we tevreden over zijn zonder bijkomende kosten. Indien gewenst kan ik kleine imperfecties op de huid corrigeren, zoals een moedervlek/wondje/pukkeltje/etc. Ik zal nooit correcties aan het lichaam uitvoeren op de foto’s die een andere houding of contour als gevolg hebben. We blijven zo dicht als mogelijk bij de pure waarheid die jij bent.

Stefan Oostwegel Fotografie -
De bruiloft

Hoe ga ik te werk op een bruiloft

Stefan Oostwegel Fotografie -
Zwangerschap fotoshoot

Hoe verloopt een zwangerschap fotoshoot

Stefan Oostwegel Fotografie -
Fotoalbum

Leg je herinneringen vast in een fotoalbum

Stefan Oostwegel Fotografie -
Betalen

Hoe gaat de betaling in z’n werk?

Vind je dit interessant? Kijk dan eens bij

Stefan Oostwegel Fotografie -
Trouwfotograaf

Een trouwfotograaf voor de mooiste herinneringen van jullie bruiloft

Stefan Oostwegel Fotografie -
Studio fotografie

Mooie foto's in de studio alleen of samen

Stefan Oostwegel Fotografie -
Professioneel album

Prachtig flatbed album met de foto's van jullie fotoshoot

Stefan Oostwegel Fotografie -
Zwangerschap en Newborn fotografie

Je zwangerschap en of newborn vastleggen voor de mooiste herinneringen

Stefan Oostwegel Fotografie -
Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie zoals jij dat graag wilt

Stefan Oostwegel Fotografie -
Boudoir fotografie

Boost jouw zelfvertrouwen met de mooiste boudoir foto's