Jouw evenement is een van de belangrijkste zaken waar je naar toe werkt. De vele uren voorbereiding moeten tot een absolute succes komen. Tijdens het evenement houd je nog enkele zaken in de gaten, maar alles moet gaan lopen zoals verwacht. Je wil graag je evenement vastleggen op foto zodat je de mooiste beelden hebt voor op je website, nieuwsoverzicht of stockfoto’s voor de volgende keer. Ik vervul graag mijn rol als evenementfotograaf.

Als evenementfotograaf ga ik in stilte op de achtergrond te werk om alle foto’s te maken. Ik zorg ervoor dat de gasten ongestoord kunnen deelnemen aan het evenement. Terwijl ik continue rondloop wordt ik graag geleid door het opgestelde programma, zodat ik geen enkel moment mis. Tussendoor kan ik op de hoogtepunten iets nadrukkelijk op de voorgrond staan om ene belangrijk moment zeker niet te missen. Je krijgt een prachtige doorsnede van de dag met alle hoogtepunten tot in detail vastgelegd.

Zodra je kiest voor mijn diensten op jouw evenement dan krijg je altijd de foto’s digitaal in de hoogste kwaliteit aangeleverd. Je kunt deze foto’s gebruiken op je website, social media, of stockfoto’s voor toekomstige evenementen. Je bent vrij om zelf te bepalen hoe je ze wil gebruiken. Bij publicatie wordt de naamsvermelding erg op prijs gesteld. De oplevering van de foto’s is bij alle evenement opties hetzelfde. Je krijgt altijd alle bruikbare foto’s die ik gemaakt heb.

Je kan kiezen tussen 3 verschillende opties voor de oplevering. Het aantal foto’s blijft hetzelfde en de oplevering is altijd digitaal. Het verschil zit in de snelheid van oplevering. De ‘shoot op locatie’ is altijd ideaal als de oplevering +/- 7 dagen mag duren. Indien je de foto’s sneller wil hebben dan is het aan te raden voor het ‘evenementen pakket’ te gaan. Hierbij is de oplevering +/- 3 dagen na afloop van het evenement. Zo kun je redelijk snel de foto’s publiceren na afloop. Indien de foto’s meegenomen moeten worden in een persbericht op dezelfde dag dan kan ik bovenop het ‘evenementenpakket’ de foto’s binnen +/- 3 uur na afloop aanleveren digitaal. Hiervoor geldt een meerprijs van 50% op de factuur van het ‘evenementen pakket’.

De snelle oplevering binnen 3 uur na afloop van het evenement is mogelijk. Vooraf stellen we de offerte op waarin dit meegerekend is. Hierbij maak ik een inschatting of ik het binnen de 3 uur kan redden. Dit hangt sterk af van het aantal uren die ik aanwezig ben tijdens het evenement. Dit overleggen we samen vooraf om te zorgen dat ik de juiste belofte kan maken. Mogelijk wordt de 3 uur oplevering daarmee ingeschat op meer uren, als blijkt dat ik veel foto’s te verwerken heb.

Voorafgaand aan het evenement weet je precies wat de kosten zijn. Er zal geen nacalculatie plaatsvinden op de begrootte uren. Indien terplekke besloten wordt dat ik langer moet blijven zullen deze uren in nacalculatie verrekend worden. Deze verrekening gaat via het meer uren tarief welke bij de pakketten vermeld staat.

Stefan Oostwegel Fotografie -
Vergunning gebieden natuurmonumenten

In gebieden van natuurmonumenten is het vereist om een vergunning te regelen voor het maken van foto's

Stefan Oostwegel Fotografie -
Promotie

Foto's van jouw promotie aan de universiteit

Stefan Oostwegel Fotografie -
Betalen

Hoe gaat de betaling in z’n werk?

Vind je dit interessant? Kijk dan eens bij

Stefan Oostwegel Fotografie -
Evenementen fotografie

Jouw evenement groot of klein snel in beeld gebracht

Stefan Oostwegel Fotografie -
Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie zoals jij dat graag wilt