fbpx

Bruiloft Roxanne en Bjorn

De bruiloft van Roxanne en Bjorn werd gevierd op 9 augustus. Met veel genoegen heb ik de trouwreportage mogen maken. Al ruime tijd voorafgaand zijn we samen gaan zitten om deze bijzondere dag te plannen, en natuurlijk moest alles perfect geregeld worden! Niets werd aan het toeval over gelaten en alles was tot in de puntjes verzorgt.

Het mooie aan deze bruiloft was is dat het bruidspaar elkaar pas voor het eerst zou zien tijdens de ceremonie. Dat maak je niet snel mee tegenwoordig! Terwijl Roxanne door haar vader werd weggegeven straalde ze allebei van geluk.

De rest van de bruiloft hebben we tussen de buien door flink genoten van het mooi opgezette feest. De foto’s werden onder andere gemaakt bij Buitenplaats Vaeshartelt. Vervolgens werd het bruidspaar verrast met een bezoekje van een Sambaband die midden op straat een geweldige sfeer maakte.

Uiteindelijk barstte het feest los in de achtertuin waar een tent het decor was van een feestelijke avond. De vele gasten hebben genoten van een geweldige sfeer in een prachtige pop-up trouwzaal.

Bjorn en Roxanne, hartelijk dank dat ik deel heb mogen zijn van jullie bijzondere dag. Ik wens jullie al het geluk van de wereld toe!

Ook interesse in een bruidsreportage? Kijk dan hier naar de prijzen voor bruidsfotografie.