fbpx

Polaroid huren

We kennen ze allemaal, de ouderwetse polaroid camera’s! Met één druk op de knop komt je foto er direct uitrollen. Dit is pure nostalgie!
Kom je uit de buurt van Maastricht of Limburg en lijkt het je leuk om ook een polaroid camera op je bruiloft te hebben? Dit is natuurlijk geweldig om bij de binnenkomst neer te zetten, met een leuk gastenboek en enkele grappige spulletjes!

Bij mij kun je een camera huren met bijbehorende accessoires. Je krijgt de Fuji Instax mini 8 met bijbehorende cassettes. Op die manier hoef je geen dure nieuwe camera te kopen voor een avondje leuke foto’s maken met de gasten.

Je kunt een keuze maken uit één van de onderstaande pakketten.

Prijslijst

Basis
€25
  • Fuji Instax mini 8
  • 2xAA batterijen
  • Leren beschermhoes
Standaard
€48,50
Meest gekozen
  • Fuji Instax mini 8 (€20,00)
  • 2x AA batterijen
  • Leren beschermhoes
  • 3x10 film casette's (à €9,50 pstk)

Natuurlijk kan ik daarbij de film extra leveren die je nodig hebt. Deze kun je meteen mee bestellen voor €9,50 per cassette. In één cassette zitten precies 10 foto’s. Heb je cassette’s over? Dan krijg je die uiteraard terugbetaald als je ze compleet en ongeopend teruggeeft.

Bij alle verschillende pakketten komt €50,- borg extra. Deze krijg je terug zodra het toestel compleet is afgeleverd. Je huurt de camera standaard 3 dagen. Wil je de camera langer huren? Dan kost dit €5,00 per dag extra. De camera en accessoires dienen opgehaald te worden.

Houd er rekening mee dat je minimaal 3 weken van te voren moet bestellen. Als je onderstaand formulier hebt ingevuld heb je slechts een reservering staan; ik neem contact op over de bevestiging van je bestelling!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op.

Polaroid camera huren?

Wanneer heb je het pakket nodig?

Let op! Er moet €50,- borg betaald worden.